Samarbejdspartnere

Gråsten Forum

Kultur i Gråsten samarbejder med Gråsten Forum. Læs mere på hjemmesiden

Gråsten bibliotek

Kultur i Gråsten samarbejder med Biblioteket Gråsten. Vi har i samarbejde arrangeret forfatteraften med forfatteren Keld Conradsen og mere er på vej.

 

Gråsten Adsbøl Menighedsråd

Vi samarbejder med Gråsten Adsbøl menighedsråd, seneste arrangement var med filminstruktør Frelle Petersen

 

Det lille Teater Gråsten

Bruges til forsiden - rullende billeder

 

Kultur i Gråsten samarbejdede med Det lille Teater i Gråsten om egnsspillet Hertuger og Husmænd i juni 2023. Et nyt samarbejde er på vej omkring egnsspil juni 2025, med politikeren I.P. Nielsens liv og gerning som emne. Læs mere under projekter.

Haveselskabet

I samarbejde med Haveselskabet Sønderborg kreds afholdes arrangement d. 13.3. kl. 19.00 i BHJ-salen, Ahlefeldvej 4, 6300 Gråsten. Havearkitekt Kristian Nordstrøm og naturfotograf Lars Kristensen fortæller om og viser billeder af biodiversitet i din have og i det offentlige rum. Se mere under Arrangementer.

 

Til arrangement Biodiversitet i det offentlige rum 13.04.2024

Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening

I september 2023 afholdt Kultur i Gråsten et meget velbesøgt arrangement i samarbejde med Flensborg Fjords Kunst & Kulturforening (FFKK), nemlig en mexicansk aften.

 

Folkeuniversitetet Sønderborg

Kultur i Gråsten samarbejder med Folkeuniversitetet, senest om foredrag d. 10.10. ved historiker Kasper Nissen om sønderjyske krigsdeltagere og de psykiske problemer, de mødte efter krigen.