Til modtagerne af nyhedsbrev fra Kultur i Gråsten

Så er tiden kommet til forårets sidste arrangement i foreningen – nemlig koncert med Oprea-kvartetten. Det sker nu på mandag d. 29.4. kl. 19.00 i BHJ-salen, Ahlmannsparken, Ahlefeldvej 4, Gråsten.

Oprea kvartetten spiller klassisk musik af underholdende karakter med fortællende, små anekdoter undervejs.

Oprea-kvartetten er en ny, dansk strygekvartet af international karakter. Den består af 4 musikere fra Sønderjyllands Symfoniorkester.

Mihaela Oprea er født i Brasov i Rumænien. Hun begyndte at spille violin som 6-årig og fik allerede sin solistdebut som 11-årig med Brasov Filharmoniske Orkester. Mihaela har studeret på Cluj Musikgymnasium og Bukarest Musikuniversitet med senere studier ved Det Jyske Musikkonservatorium hos Kim Sjøgren, hvor hun afsluttede med solistdiplomeksamen.

Jens Byskov Jensen er født i Danmark og begyndte at spille violin som 6-årig hos Daniel Marinescu. Jens er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium hos Peter Hofmeister i 2002 med senere studier hos Sergei Azizian i København og Charles Sewart (Chilingirian-kvartetten) i London.

Katrin Rimer er født i Kiel i Tyskland. Her studerede hun på Christian Albrechts Universität og senere på Freie Universität i Berlin samt Københavns Universitet. Katrin er en særdeles flittig kammermusiker, og siden 1999 har hun været bratschist i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Katarina Skliarevski er født i Rusland og blev som 7-årig optaget på Musikliceum i Novosibirsk, hvor hun studerede indtil 1996. Hun var prisvinder i den nationale konkurrence “Assembly of Arts” i 1992 i Moskva. Siden har hun optrådt som solist og kammermusiker i Rusland, USA, Tyskland, Frankrig, Schweitz og Italien.

Det bliver en rigtig god aften. BHJ-salen har en meget fin akustik, som mange musikere sætter stor pris på.

Pris for aftenen er 120 kr. Billet kan med fordel købes på forhånd på hjemmesiden https://www.kulturigraasten.dk/arrangement/koncert-med-oprea-kvartetten/. På den måde undgår du kø ved indgangen. Det er også muligt at købe billet på selve aftenen. Forfriskning kan købes i kiosken. Det er muligt at tage et glas vin med ind til koncerten.

 

Bestyrelsen for Kultur i Gråsten er allerede i gang med efterårssæsonen, og der er gode ting i vente. Det afsløres, når programmet er helt på plads. Modtagere af nyhedsbrevet får besked før alle andre og kan derfor købe billetter før det officielt annonceres.